Referenties

Referenties

 

Orange Deejays werkt samen met en in opdracht van diverse partners. Op deze pagina kun je zien welke partners dat zijn en hoe zij de samenwerking met Orange Deejays hebben ervaren. Klik op het logo en maak kennis met onze partners!

 

Sven Roumen – Co-owner: Orange Deejays is een organisatie vol energie. HOUSE of DJ’s hebben ze altijd flexibel en goed ondersteund, van het neerzetten van ideeën tot het neerzetten van artiesten en apparatuur. Leuk om samen vanuit niets iets moois te maken met Orange Deejays!

 

 

 

 

Sander Vermunt – Owner: “Fantastische partner om mee samen te werken! Flexibel, creatief en enthousiast denken zij mee over wat voor evenement of feest je wil organiseren. Daarom doen wij nu al jaren zaken met hen voor Club Inside en is dit event, mede dankzij de inzet van Orange Deejays, een groeiend succes!

 

 

 

 

 

Mike van Velzen – Owner: Beleving is het kernwoord van hedendaagse sportevents. Door de samenwerking met Orange Deejays weten we onze bezoekers keer op keer te verrassen met een extra stukje beleving. Of het nu gaat om een Ladiesday tijdens een internationaal tennistoernooi of om het vieren van de gewonnen finale tijdens de WEURO17, Orange Deejays weet telkens de juiste toon te zetten. Keep up the good work!

 

 


 

Dina van Diest – Professional female DJ: Ik heb een aantal keer samengewerkt met Orange Deejays. De apparatuur die zij neerzetten op dergelijke evenementen is van goede kwaliteit en daarnaast wordt er correct gecommuniceerd.

 

 

 

 

John ten Hoope – Owner: Orange Deejays leverde met Lendrik, Blackfish en Martin B-ts, 3 resident technodj’s. Alle drie deden ze dat met hun eigen style op het TECHNO channel van Beats2Dance radio. Ze werden goed beluisterd en natuurlijk ben ik daar als radio-eigenaar erg content mee!

 

 

 

 

 

Arlette van Lint – Comissielid Open Toernooi: Orange Deejays weten hoe je een feestje moet bouwen! Via heldere en soepele communicatie stemmen ze met de klant af wat deze graag wil realiseren. Ze spelen hierop goed en creatief in! Het door ons georganiseerde beerpongtoernooi en aansluitende feest hebben we met een uur verlengd omdat het zo’n groot succes was! Orange Deejays, bedankt voor jullie feestelijke bijdrage!

 

 

 

Main Menu