Peter One

peter_one_72dpi_rgb-web-1000xGenre: Jackin’ / Progressive / Groovy Luxurious House
Style: Enthousiast / Dynamisch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peter One

Peter One, bekend als Peter Lufting (1985), groeide op in Arnhem (Nederland).

Peter is gestart als DJ in het Oosten van Nederland en werd door de jaren heen steeds bekender. Verschillende events, clubs, radio’s en festivals hebben zijn muziek mogen ontvangen. Rond 2006 is hij zich gaan verdiepen in het vak van produceren en volgde een variëteit aan privé opleidingen. Al snel ontstond een samenwerking met Djles.nl en heeft hij het ontstaan van Producerles.nl mede gerealiseerd.

Peter heeft de droom iets groots te realiseren, een muzikale visie. Hij streeft ernaar een nieuwe era van muziek neer te zetten. Transformatie van muziekentertainment naar een waarlijk invloedrijke wijze om op positieve wijze mensen te kunnen ondersteunen en hun leven meer aangenaam te maken.

Na diverse jaren actief te zijn geweest als trainer, is hij in 2014 gaan produceren. Zijn eerste track Hunted (2015) werd getekend bij het PM Recordings label en tevens werd hij in dat jaar bij Dancefair als opkomend succes onder de loep genomen. Al snel vlogen er diverse releases uit; On The Edge (PM Recordings), Recall (Delicious House) en de verrassende albumremix Blazing Light voor de Australische C3 band (2016).

Tijdens deze epische periode werden zowel release-events bij de PM Recordings Beatport Takeover en FADED een feit. Daarnaast ging Peter One de samenwerking aan met artiesten als Thomas Gold, Ilker Akay en Don Cartel.

Zijn unieke muziek en sfeerbepaling wordt opgebouwd uit Jackin’ House, Progressive en de meer luxe Groovy Glamour en Luxury Housemuziek.

In de aankomende jaren mogen we nieuwe releases verwachten. Tevens zijn er toffe collabs, geweldige optredens en een samenwerking met een artiestenmanagement te verwachten.

 

001-peter-one-life-party-on-life-2014-waalkade-tiel-nl-2

Peter One on Soundcloud

Peter One on Mixcloud

Peter One on Twitter

Peter One on Instagram

Peter One on Beatport

Peter One on Fandalism

Peter One on Spotify

Peter One on iTunes

Peter One Website

 

Nieuwsgierig naar Peter One en wil je meer informatie over hem of heb je interesse hem te boeken, aarzel niet en neem contact met ons op!

Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan bookings@orangedeejays.com of maak gebruik van de onderstaande button.

Book Peter One today!

Main Menu