HOUSE of DJ’s

Logo_chroom

 

 

HOUSE of DJ’s

Waarom komen er zoveel goede DJ’s uit Nederland en wat is het geheim van hun succes? Wat is de reden dat de meeste DJ’s uit Breda komen? Ontdek het antwoord op deze vragen en kom meer te weten over de geschiedenis van Dance en Dutch DJ’s in het Experience Centre wat je terug vindt in HOUSE of DJ’s!  Het Experience Centre is een interactief museum waar je door middel van een audiovisuele beleving getransformeerd wordt in de wereld van een DJ.

Zonder een DJ Centre is HOUSE of DJ’s niet compleet! Door een werkplek te bieden voor beginnend talent en ervaren DJ’s creëer je een broedplaats voor nieuwe samenwerkingen en ideeën. Door het stimuleren van de DJ gemeenschap ambieert Breda, dat ook de komende jaren de nummer 1 DJ’s van de wereld uit Breda, Nederland komen.

HOUSE of DJ’s heeft een hoop te bieden, beginnend bij de winkels gerelateerd aan Dutch Dance en DJ’s. Denk aan een headphone shop, kledingwinkel, barber shop en veel meer. Natuurlijk kun je er ook chillen tijdens de live DJ–sets in het restaurant met buiten terras.

Inmiddels steunen diverse DJ’s het concept van HOUSE of DJ’s, waaronder Tiësto, Tommy Walker, Roog, Dennis Quin, Funkerman en natuurlijk de DJ’s van Orange Deejays!

Nieuwsgierig? Ga dan naar de website van HOUSE of DJ’s.

Main Menu