Hofmeister

Genre: Techno / House

Style: Raw Techno / Groovy House

 

 

 

 

 

Hofmeister

Luuk Meijer aka Hofmeister is een DJ uit Breda en is al een lange tijd actief in de underground scene van Breda. Deze scene bevalt hem goed. De onaangekondigde appearances van Hofmeister verbazen het publiek elke keer weer! Met zijn mooie lijnen van opbouwende donkere beats en een hoog BPM, gecombineerd met een rauwe stijl krijgt hij veel bekijks. Door deze herkenbare stijl is hij ontdekt door veel mensen. Nu probeert zijn weg nou te vinden naar het grotere publiek. Hoewel hij zelf geen muziek produceert, heeft hij veel lekkere Technoplaten in zijn rugzak zitten die je verbazen.

Naast Techno is hij ook thuis in de House en weet hij ook daar telkens de beste platen te vinden. Hij is voor beide genres even gepassioneerd en draait House en Techno dus even graag. Al met al is Hofmeister een jonge vent met een grote passie voor muziek, waarbij hij jou meeneemt op zijn reis of je het nou wilt of niet

 

 

Hofmeister on Soundcloud

Hofmeister on Facebook

Hofmeister on Instagram

 

Nieuwsgierig naar Hofmeister en wil je meer informatie over hem of heb je interesse hem te boeken, aarzel niet en neem contact met ons op!

Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan bookings@orangedeejays.com of maak gebruik van de onderstaande button.

Book Hofmeister today!

Main Menu