Cynthia Laclé

 

Genre: EDM/ Big Room / Progressive house/ Trance / Electro / Tech-house

Style: Strak en Energetic

 

 

 

 

 

 

 

 

Cynthia Laclé

Sinds 5 jaar houdt Cynthia Lacle zich bezig met muziek draaien. Na de DJ cursus die zij gevolgd heeft in Eindhoven, wist ze dat ze meer met haar DJ werk wilde gaan doen. Na genoeg uren geoefend te hebben is ze zich gaan oriënteren op welke muziek stijl ze graag wilde draaien. Ze had toen al veel gevoel bij Progressive House en dat is dan ook de stijl die zij het meeste draait.  In 2016 nam Cynthia voor de eerste maal deel aam een officiële contest. Daar werd zij 17e, maar omdat zij daar veel van anderen heeft geleerd ging ze door met deelnemen aan wedstrijden.  In 2017 besloot zij deel te nemen aan het Nederlands kampioenschap. Gecoacht door diverse prominente Nederlandse DJ’s ging ze fluitend door alle voorrondes en werd ze op 16 december 2017 de eerste vrouwelijke Nederlands Kampioen. Dat Cynthia een getalenteerd DJ is hoeven we dus niet uit te leggen.

De afgelopen jaren heeft Cynthia op behoorlijk wat kleiner feesten en festivals gedraaid en nu is het tijd voor groot, groter, grootst!

 

 

Cynthia Lacle on Soundcloud

Cynthia Lacle on Mixcloud

Cynthia Laclé on Youtube

Cynthia Laclé on Twitter

Cynthia Laclé on Facebook

Cynthia Laclé on Instagram

Cynthia Laclé on Website

 

 

 

Nieuwsgierig naar Cynthia Laclé en wil je meer informatie over haar of heb je interesse haar te boeken, aarzel niet en neem contact met ons op!

Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan bookings@orangedeejays.com of maak gebruik van de onderstaande button.

Book Cynthia Laclé today!

Main Menu