Coral@Lis

Genre: Tech House / Deep House / Techno
Style: Enthousiastic / Temperamentvol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coral@Lis

DJ Coral@Lis is de artiestennaam van Liset Santos Diaz, geboren en getogen in Sagua la Grande, Cuba.

Op 7-jarige leeftijd met zang- en pianolessen begonnen en opgegroeid in een muziekrijke omgeving, waar ze later haar Muziekwetenschap carrière afrondde. Liset ontwikkelde zich verder als muzikant en zangeres na haar komst in Nederland in 1998. Ze trad op samen met verschillende Salsa en allround formaties o.a. op Breda Jazz Festival, Park Festival in Oosterhout en verschillende zomerfestivals in ons land.

DJ Coral@Lis ontdekt de elektronische muziekwereld in 2014 en begint eind 2015 met het mixen van o.a. EDM, jungle en Tech house voor verschillende internationale digitale radio zenders: o.a. Digitally imported, More Bass, Dance Palace Radio en recentelijk Top Radio Dance Wars in België.

Live is deze getalenteerde, energieke dame te omschrijven als; opzwepend, ‘in the freestyle mix’ en temperamentvol en weet ze haar publiek tot dat “Wow-”en “BAM-moment” te brengen met haar Tech House, Deep Tech house en Techno klanken!

 

 

Coral@Lis on Mixcloud

Coral@Lis on Facebook

 

 

 

Nieuwsgierig naar Coral@Lis en wil je meer informatie over haar of heb je interesse haar te boeken, aarzel niet en neem contact met ons op!

Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan bookings@orangedeejays.com of maak gebruik van de onderstaande button.

Book Coral@Lis today!

Main Menu