Binnen Breda

logo

Binnen Breda

Eten en drinken bij Binnen Breda is altijd bijzonder. In het unieke pand aan de Haven, de oude bierbrouwerij van Breda, kunt u van ‘s middags tot ‘s avonds laat à la carte – uitgebreid of simpel – in alle prijsklassen eten.

Binnen heeft vier verdiepingen met ieder een eigen karakter en uitstraling. Op de begane grond bevindt zich de wijnbar waar hoge plafonds, bijzondere lampen, oude brouwerij-elementen en robuuste buizen en pilaren de unieke sfeer kenmerken.

Op de keuken-etage treft u onze populaire ‘chefs-table’ die plaats biedt aan twaalf personen, vanwaar de verrichtingen in de keuken op een paar meter te volgen zijn. De warme ambiance in combinatie met de bedrijvigheid in de open keuken – die uitzicht biedt op het ondergelegen café – staan garant voor een bijzondere avond.

Op de tweede verdieping bevindt zich het sfeervolle en stijlvolle restaurant. De twee glazen plateaus in het midden van de vloer bieden een fascinerend uitzicht op de keuken en de wijnbar. De spiegels – aangebracht tussen de originele 18e-eeuwse balken – zorgen voor een unieke ruimtelijke beleving.

Op de derde verdieping van het monumentale pand treft u de club waar gasten kunnen dineren en feesten met een prachtig uitzicht over de Bredase binnenstad en de haven. Op deze verdieping organiseert Binnen Breda, in samenwerking met Orange Deejays, elke twee maanden “Club Inside”. De gezellige clubavond, op een fantastische, intieme locatie, met een heerlijk hapje, een gin en cocktailbar en lekkere dancemuziek.

Het terras ligt in en om de historische monumentale visafslag. Op zonnige en minder zonnige dagen biedt het zowel verkoeling als een garantie op een regenvrije zitplaats.

Voor meer informatie over Binnen Breda ga je naar de website of Facebook.

Main Menu