Antance

Antance 3

Genre: Deep House / Jackin’ / Bass House

Style: Solid / Enthousiastic

 

 

 

 

 

 

 

 

Antance

Antance (Bas van Tatenhove) is geboren en getogen in Haarlem. Op jonge leeftijd zat Bas al achter de synthesizers zijn eigen tracks te maken met één van de eerste versies van Cubase. Vanaf zijn twaalfde maakte hij zijn eigen tracks, daarbij experimenterend met diverse stromingen binnen de elektronische muziek. De hobby groeide al snel uit tot een ware passie die een belangrijk deel is geworden in zijn leven.

Gedreven om van zijn passie zijn werk te maken heeft Antance aan het art en entertainment college in Amsterdam gestudeerd en zijn studie inmiddels met goed gevolg afgerond. Antance is zijn eigen productiebedrijf gestart en mastered tracks voor meerdere record labels.

Ook als DJ heeft Antance niet stil gezeten.  Hij deed al diverse bekende venues aan, waaronder De Melkweg, De Hollywood Music Hall, Club Nyx, The Basement, Desmet studio en Sugar Factory en draaide hij bijvoorbeeld op de pre party van Dancevalley in Undercurrent in Amsterdam.

 


 

Antance on Soundcloud

Antance on Twitter

Antance on Facebook

Antance on Instagram

 

 

 

Nieuwsgierig naar Antance en wil je meer informatie over hem of heb je interesse hem te boeken, aarzel niet en neem contact met ons op!

Dat kun je doen door een e-mail te sturen aan bookings@orangedeejays.com of maak gebruik van de onderstaande button.

Book Antance today!

Main Menu